O NAMA

DOBRODOŠLI U HYPERMEDIA SVET

Mi se bavimo programiranjem web stranica i njihovim dizajnom. Sajtove izrađujemo najčešće u WordPress-u uz responsive design (prilagodljivi su različitim uređajima). Website ne čini samo odabrana tema i čisto napisan kod, već kvalitetan tekstualni i grafički sadržaj. Iz tog razloga, u naše dodatne usluge spadaju i pisanje tekstova, stručni prevodi, grafička obrada fotografija, kreiranje video prezentacija i svega „sporednog“ ali izuzetno bitnog za predstavljanje vaše kompanije u pravom svetlu.  Radimo i redizajn postojećeg sajta, migraciju baza i skripti.

Vi ste tu da nam objasnite svoju ideju, a mi da je razumemo i prenesemo u digitalni format. Odlično znamo koliko faza i promena prođe jedan sajt i za nas je svaki projekat jednako važan. Mnoge „nemoguće misije“ smo rešavali i bez velikih budžeta. Nije nam bitno koliko će sajt imati izmena, već da zaista budete zadovoljni uloženim trudom i postignutim rezultatima. Konačni proizvod je stranica dizajnirana prema vašim potrebama i optimizovana za pretraživače (SEO). 

Hypermedia je agencija registrovana u APR-u. Pre sklapanja bilo kakvog ugovora, sa vama detaljno razrađujemo faze projekta, dogovaramo dinamiku i isporuku. Kod nas nema skrivenih troškova a ono što nikada ne naplaćujemo jeste tehnička podrška i obuka, koju od nas dobijate tokom i nakon procesa, koji prati vaš ulazak u digitalni svet.

Pošaljite nam zahtev za ponudu putem mejla ili nas kontaktirajte telefonom i saznajte više o našim uslugama.  

OSNOVNE USLUGE:

DODATNE USLUGE:

  • Grafički dizajn: Osmišljavanje grafika, brendiranje i vizuelni identitet
  • Kopirajting: Pisanje tekstova u službi marketinga, oglašavanja i kreiranje informativnog materijala
  • Prevođenje: Stručni prevodi na engleski jezik